2018-2019 Sezonu Düzce Süper Amatör Lig Kuraları Çekildi

Düzce Askf binasında yapılan Süper Amatör Lig kura çekimine lige katılan Beyköy Belediyespor, Düzce Belediyespor, Pandul İnş. Elmacık Spor, Aydınpınarspor, Gölyakaspor, Activo Kuzey Yıldızı Spor, Kirazlıspor, Cumayeri Belediyespor, Hamidiyespor, Yığılcaspor, Beçispor, Kabalakspor ve Özbalatlı Spor kulüplerinin iştiraki ile başladı. Akçakocaspor lige katılımının yapıldığı kura çekimi programına katılmadığı görüldü.

Kura çekiminde Belediye kulüplerinin amatör liglerinde yarattıkları en önemli kaos olan ücret verme politikasından dolayı oluşan girdap sonucu liglerde yer alan diğer mahalle, köy ve topluluk takımların olumsuz yönde etkilediği ve Tff ‘nin amatör liglerin statüsünde bu tür bir uygulamaya yer vermemesine rağmen devlet imkanları ile yerelde bulunan diğer kulüplere zarar verildiği bunun ileride liglerin yok olma noktasına getirmeye gitmesine yola açacağı belirtilerek bugünden önemlerin alınması gerektiği belirtildi ancak çözüm noktasında bulunan temsilcilerin sessizliği tercih ettikleri görüldü.

    Süper amatör takımları 14 takım A ve B şeklinde 7 takımdan oluşan gruplardan oluştu.

Kura çekiminde Bal’dan düşen takım ile gecen yıl Süper Amatör Ligde 2,3,4,5,6 sırada bulunan takımlar gruplarda ilk üç sıralama (A1,A2,A3-B1,B2,B3) kurasına girdi.

,    Diğer bu yıl Süper Amatöre çıkan 3 takım ile geçen yıl Süper Amatör ligi 7,8,9,10,11 sıralarda bitiren takımlar gruplarda son dört sıralama (A4,A5,A6,A7-B4,B5,B6,B7) kurasına girdiler.

Süper amatör lig 29-30 Eylül tarihinde start alacak.

Oluşan guruplara göre ilk hafta müsabakaları

 

Bir cevap yazın