2019-2020 Süper Amatör Lig Kura Çekimi Yapıldı

Düzce ASKF binasında 06.09.2019 tarihinde 18:00 yapılan toplantıya Tff İl Temsilcisi Gökhan KARADAĞ, Askf Başkanı Erdoğan BIYIK ve Süper Amatör Lig de yer alan 14 takımdan Cumayeri Belediyespor, Düzce Belediyespor, Kirazlıspor, Çamlıspor, Kavakbıçkıspor, Beçispor, Aktivo Kuzey Yıldızı Spor, Gölyakaspor, Hamidiyespor, Aydınpınarspor ve Yığılcaspor ‘un yer aldığı 12 takım katıldı. Akçakoca, Aziziyespor ve Kaynaşlı Belediyespor lige katılım ücretini yatırdı fakat kura çekimine katılmadı. Kura çekimine Askf Başkanı haricinde Askf Yönetiminden ve taban birliklerinden hiçbir yöneticinin katılım sağlamadı.

Kura çekimi öncesi Askf Başkanı Erdoğan BIYIK tüm kulüplere liglerin kazasız belasız bitirmeleri temennisinde bulunarak başarılar diledi. 2019-2020 Sezonunda amatör kulüplere destek konusunda sadece olmazsa ben lige çıkamam diyen kulübe yardımcı olmaya çalışacağını belirtmesi üzerine kulüplere destek anlamında her hangi bir çalışmanın olmadığı anlaşıldı.

Toplantı ligin gerçekleşme şekli statüsüne ilişkin karar alınması hususunda 01.07.2019 tarihinde statüye ilişkin TFF Düzce İl Temsilcisi Gökhan KARADAĞ tarafından kulüplerin bilgisi ve iradesi dışında hiçbir şekilde statü uygulayamayacağını belirterek 2019-2020 sezonunda Play-Off Play-Out gruplu fikstür olarak mı yapılması veya 14 takımlı tek lig fikstürü olarak mı yapılacağına ilişkin kararın verilmesi için Süper Amatör Ligde yer alan takımların 02 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 18:00’da (bu tarih 06 Eylül 2019 saat 18:00 olarak sonradan değiştirildi) oy birliği veya oy çokluluğu ile vereceği karar neticesinde yapılabileceğini belirmiş olmasına rağmen 2019-2020 Sezonu Süper Amatör Lig Statüsünü lige katılan takımların bilgisine sunulmadan ve görüşlerini almadan Tff İl Temsilcisi Gökhan KARADAĞ tarafından Tff Amatör İşlerine gönderdiği bundan dolayı değişiklik yapılmayacağı, kulüpler oylama neticesinde karara bağlanacağını belirtmiş olmasına oylama yaptırmayarak almış olduğu kendi belirttiği karar doğrultusunda hareket etmesi üzerine kulüplerden itirazlar geldi fakat artık statünün kulüplerin bilgisi dışında Ankara Amatör İşlerine gönderilerek onaylandığı gelecek yıl değişikliğe gidileceği Tff İl Temsilcisi Gökhan KARADAĞ tarafından 06 Eylül 2019 tarihinde beyan edilerek kulüplerin bilgisi oldu ve kura çekimine geçildi.

Kura çekimi için önce gruplara seri başı belirlemesi için kura çekimi yapıldı. Düzce Süper Amatör Lig 12-13 Ekim 2019 haftası müsabakalar başlayacak

Seri başı takımlar

A Grubu : Akçakocaspor, Kaynaşlıspor ve Cumayeri Belediyespor

B Grubu : Gölyakaspor, Düzce Belediyespor ve Yığılcaspor

A ve B gruplarının dağılımına ilişkin kura çekimine geçildi

A Grubu : Akçakocaspor, KAynaşlı Belediyespor, Cumayeri Belediyespor, Activo Kuzey Yıldızı, Kirazlıspor, Hamidiyespor, Beçispor

B Gubu: Aydınpınarspor, Aziziyespor, Kavakbıçkıspor, Düzce Belediyespor, Yığılcaspor, Gölyakaspor, Çamlıspor

A GRUBU FİKSTÜRÜ

B GRUBU FİKSTÜRÜ