2018-2019 SEZONU 1.AMATÖR LİG SONA ERDİ

2018-2019 Sezonu 1.Amatör Ligde A Grubu Tavakçimen Spor, Kurukavakspor, Kavakbıçkıspor, Düzce Modern Eğitimciler, Karaca Çobanspor, Suncukspor, Çiflik Genlik Spor ve Düzce Çamlıspor B Grubu Dedelerspor, Çamköyspor, Yazıpınarspor, Kurtsuyuspor, 1934 Selamlarspor, Aziziyespor, Beycilerspor ve Bahçeköyspor olarak ligler de mücadele ettiler.

 

Oynanan lig müsabakaları sonucunda A grubunda Kavakbıçkıspor ile B grubunda Aziziyespor birinci olarak bitirerek adını Süper Amatör Lig’e yazdırdı. Takımlarımızın Şampiyonluğunu kutlar başarılarının devamını dileriz.

 

 


 

Süper Amatör Lig’e yükselecek olan üçüncü takım ise gruplarda 2 ve 3 sırayı yer alan A grubunda Düzce Çamlı Gençlik Spor ile Kurukavakspor, B grubunda Kurtsuyuspor ve Yazıpınarspor takımları arasında oynanacak Play-Off müsabakaları sonrası belirlenerek Süper Amatör Lig’e yükselecek. Takımlarımıza kendi liglerinde vermiş oldukları mücadelelerinden dolayı tebrik eder Play_Off müsabakalarında başarılar dileriz.


 

 

 

 

 

2018-2019 sezonunda 1.Amatör Lig gruplarında mücadele eden fakat yeterli puan toplayamayan A grubunda Tavakçimenspor ile Suncukspor, B grubunda Çamköyspor ile Bahçeköyspor takımlarımız bir alt lig 2.Amatör ‘e düştüler. Takımlarımıza vermiş oldukları mücadelelerden dolayı tebrik ederiz.

DÜZCE AMATÖR LİGLER

 


2018-2019 Sezonu 1.Amatör Lig A Grubu gerçekleşen Puan Durumu ve Fikstür


2018-2019 Sezonu 1.Amatör Lig B Grubu gerçekleşen Puan Durumu ve Fikstür

Bir cevap yazın