Düzce 2.Amatör Son Durum

2.Amatör A Grubu

A Grubunda lider 12.hafta sonuçları ile lider Ağaköy Gençlik Spor olamakla beraber 13. ve 14.hafta müsabakalarında rakipleri ligden çekildiği için hükmen galip olacağından 2.Amatör ligin ilk şampiyonluğunu tescil eden takım oldu. Ağaköy Gençlik Spor kulübü oyuncularını, başarılı teknik heyeti ve her daim ona destek vererek yanlarında olan o canlı ve heyecanlı taraftarını kutlar Ağaköy Gençlik Spor ‘a 2019-2020 sezonunda 1.Amatör ligde başarılar dileriz.

Grupta ikincilik yarışı 12.hafta ile Eminaçma Spor kulübünü yer almasına rağmen 13.hafta oynanacak olan Koçyazıspor-Eminaçma Spor sonucuna göre şekillenecek. Eminaçma Spor müsabakada 3 puan önde olma ve son hafta hükmen gelibiyet avantajı ile çıkar iken Koçyazıspor bu müsabakadan galibiyet ile ayrılsa bile son hafta oynayacağı Gümüşova Belediyespor müsabakasından mutlak galibiyet alması ile grupta 2.lik sırasına yerleşerek 1.Amatöre çıkan diger takım olma şansına sahip olacak.

2.Amatör B Grubu

B grubunda lider 12. hafta sonuçları ile Yeni Taşköprüspor liderliğini korur iken rakibi 2.sırada yer alan Nasırlıspor takip ediyor. Grupta şampiyonluk bu hafta oynanacak olan Yeni Taşköprüspor-Nasırlıspor müsabakası ile şekillenecek. Müsabakada galibiyet yanında beraberlik avantajı ile şampiyonluk parolası Yeni Taşköprüspor tarafına yazılacak. Nasırlıspor şampiyonluk için Yeni Taşköprüspor müsabakasından galibiyet ile çıkması durumunda son hafta Yeni Taşköprüspor bay olma durumunu avantaja çevirerek Kutluspor ile oynayacağı müsabakadan beraberlik veya galibiyet ile ayrılırsa ikili averaj kuralı ile Şampiyonluğa adını yazdırmak için mücadele edecek.

2.Amatör C Grubu

C grubunda lider 12. hafta sonuçları ile Düzce Gençlerbirliği ve 2.sırada Hacıyakupspor yer almasına rağmen bu grupta şampiyonluk yarışının bu hafta oynayacakları müsabakalar sonucunda tablo değişmemesi muhtemel sonuçlar sonrası son hafta oynanacak olan Hacıyakup-Düzce Gençlerbirliği müsabakasında belli olacağı görülüyor.

Bir cevap yazın